Αρχική InfoTeens Νέα Ο ρόλος των πολυβιταμινών στην υγεία μας

Ο ρόλος των πολυβιταμινών στην υγεία μας

Η ποιότητα των πολυβιταμινών Centrum, μεταξύ άλλων παραγόντων, οδήγησαν τους ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard να επιλέξουν το Centrum Silver για την πραγματοποίηση της 12ετούς μελέτης “Physicians Health Study II, που είχε σκοπό τη διερεύνηση του ρόλου των πολυβιταμινών σε σχέση με τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία.

Το συμπλήρωμα διατροφής Centrum Silver, το οποίο διατίθεται στα φαρμακεία, έχει μέσα σε αυτό το διάστημα εξελιχθεί και βελτιωθεί ακόμη περισσότερο σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα της επιστήμης της διατροφής.

Η επιλογή του για την πραγματοποίηση αυτής της μελέτης ορόσημο, ενισχύει τη λαμπρή παράδοση αλλά και την τεκμηρίωση του Centrum, το οποίο βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ατόμων, που δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία για τον οργανισμό τους μέσω της τροφής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.