Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Ο χορός με τα παιδιά μέσο εκτόνωσης για τους γονείς

Ο χορός με τα παιδιά μέσο εκτόνωσης για τους γονείς

Ο χορός είναι ο πιο αποτελεσματικός και ο πιο ασφαλής τρόπος για να βελτιώσει το παιδί την συμπεριφορά του, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητά του μέσα από την ομαδική άσκηση και τον αθλητισμό, αλλά και ο πιο εύκολος και ο πιο δημιουργικός τρόπος για να γίνει το χόμπι του παιδιού μια ευχάριστη ενασχόληση. Στη Ρωσία γονείς και παιδιά εξασκούνται από κοινού στις τεχνικές του χορού στις οικογενειακές σχολές χορού που έχουν δημιουργηθεί.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας δεν ξεφεύγει από το στερεοτυπικό μάθημα χορού με τη μόνη διαφορά ότι οι γονείς έχουν ως παρτενέρ τους όχι κάποιο συνομήλικο αλλά τα παιδιά τους ανεξαρτήτως ηλικίας. Μωρά, νήπια, παιδιά δημοτικού αλλά και έφηβοι μοιράζονται την πίστα του χορού με τον μπαμπά και τη μαμά σε χορογραφίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις ικανότητες κάθε ηλικιακής ομάδας χωρίς να υστερεί σε τίποτα από ένα Πρόκειται για μια άκρως δημιουργική δραστηριότητα που μέσα από κοινές ασκήσεις οι ενήλικες και τα παιδιά θα φτιάξουν ένα κοινό τόπο επικοινωνίας. Ο χορός, η μουσική και ο αυτοσχεδιασμός είναι τα εργαλεία με τα οποία ανακαλύπτουν καινούργιες μορφές συνύπαρξης εξασκώντας τη σωματική επαφή και τη φαντασία.

Ο χορός με τα παιδιά είναι το ιδανικότερο μέσο εκτόνωσης από το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας καθώς και από το βάρος της οικονομικής δυσπραγίας που ταλανίζει και την Ρωσία. Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι συμβάλλει τα μέγιστα και στην τόνωση των ενδοικογενειακών σχέσεων μ΄ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Αδράξτε την ευκαιρία και στον ελεύθερό σας χρόνο χορέψτε με τα παιδιά σας ακόμη και στο σαλόνι του σπιτιού σας. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και θα σας αποφορτίσει από τις εντάσεις που γεννά η καθημερινότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.