Αρχική InfoMommy Νέα Ο Χρ. Παπακαλιάτης στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη

Ο Χρ. Παπακαλιάτης στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να στηρίξει τις οικογένειες που μαστίζονται από την κρίση, προσφέροντας τα έσοδα από τις προβολές του «Αν...» της 31ης Ιανουαρίου στα Village Cinemas, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα Village Cinemas και ο ΟΤΕ TV προσκαλούν το κοινό να βοηθήσει ενεργά τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, διαθέτοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια των προβολών του φιλμ στα Village Cinemas σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα θα εξασφαλίσουν δωροεπιταγές από την αλυσίδα σουπερμάρκετ Βερόπουλος, ενώ η επιλογή των οικογενειών θα γίνει σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς φορείς ΚΕΑΝ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.