Αρχική InfoMommy Συμβουλές "Ο χώρος του μπάνιου στο σπίτι μας είναι πολύ μικρός. Τι μπορούμε να κάνουμε;"

"Ο χώρος του μπάνιου στο σπίτι μας είναι πολύ μικρός. Τι μπορούμε να κάνουμε;"

Όταν το μπάνιο μας είναι μικρό, βασική προϋπόθηση είναι ο φυσικός ή τεχνητός, οπωσδήποτε πάντως επαρκής φωτισμός. Επόμενο βήμα είναι ο εξοπλισμός του με λειτουργικά έπιπλα και είδη υγιεινής και η σωστή τους τοποθέτηση. Αντικαθιστώντας, για παράδειγμα, την μπανιέρα με μια καμπίνα για ντους, γλιτώνεις χώρο.

Ένας νιπτήρας με δύο γούρνες, αντί για μία, αποτελεί ακόμα μία καλή επιλογή, ιδιαίτερα αν η φόρμα του είναι στρογγυλή. Από κάτω θα βάλεις ένα μεγάλο, κλειστό καλάθι για τα άπλυτα κι ένα ντουλάπι όπου θα αποθηκεύεις τα επιπλέον σαμπουάν, αφρόλουτρα και λοιπά είδη περιποίησης, αλλά και καθαρισμού. Δεξιά και αριστερά από τον καθρέφτη δύο μακρόστενες εταζέρες θα λύσουν το πρόβλημα της τοποθέτησης των καθημερινών καλλυντικών.

Επίσης, ραφάκια και κρεμάστρες μπορείτε να βάλετε σε πολλά σημεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.