Αρχική Βιβλία Πάλι ο Δράκος στο κρεβάτι;

Πάλι ο Δράκος στο κρεβάτι;

Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφόρησε ένα νέο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο με δραστηριότητες των Καλλιόπη Κύρδη και Σοφία Μώραλη.

Η ιστορία μας
Ο δράκος, το Νάνι, κάθε βράδυ κοιμάται στην αγκαλιά της μικρής Νίνας. Μέχρι τη μέρα που τον παίρνει ο άνεμος μακριά της… Και η ζωή του γίνεται μια συνεχής περιπέτεια. Στο στόμα ενός γάτου διασχίζει το πάρκο, καβάλα σε ένα απορριμματοφόρο φτάνει στο βιβλιοπωλείο όπου μπερδεύεται με τους ήρωες των βιβλίων, αργότερα ταξιδεύει πάνω σε μια τούρτα, καταφέρνει να αποτρέψει μια ληστεία στην πινακοθήκη, να αναστατώσει το λούνα παρκ, να χαθεί ανάμεσα στα μήλα του μανάβη... Νοσταλγώντας πάντα την καλή του Νίνα. Άραγε θα τη βρει; Και το πανταχού παρόν μυστηριώδες Ζντουπ, τι ρόλο παίζει;
Η αφήγηση μιλά με τρυφερότητα και χιούμορ για την ιστορία δυο ή μάλλον τριών φίλων που χάνονται και αναζητούν ο ένας την αγκαλιά του άλλου.
Ένα βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση, για τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που συνδυάζει την περιπετειώδη και χαριτωμένη μυθοπλασία με πολλές δραστηριότητες από διαφορετικές μαθησιακές περιοχές: γλώσσα, μαθηματικά, περιβάλλον, ταξινομήσεις... Όλες οι δραστηριότητες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την πλοκή.

Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
Σχήμα: 21x29
Σελίδες: 64
Τιμή: 8,50€


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.