Πάμε Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με το Junior της Goody’s!

Παιδιά, τα πράγματα είναι απλά. Τρώγοντας το αγαπημένο μας Junior της Goody’s, φτάσαμε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το αγαπημένο μας πάρκο φυσικά για να δούμε τους φίλους μας τα ζώα. Εμείς έχουμε μια προτίμηση στα αιλουροειδή, βέβαια, αλλά όλοι οι φίλοι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι πανέμορφοι και αξιαγάπητοι. Έτσι, θα σπεύσουμε από τις 21 Ιανουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου 2011, σε όλα τα εστιατόρια Goody’s, αφού με κάθε αγορά γεύματος Junior θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μία φιγούρα ζώου από μία συλλογή έξι «κατοίκων» της ζούγκλας, ενώ παράλληλα θα λάβουμε μέρος σε κλήρωση για 2.000 λούτρινα μεγάλα ζώα.

Κι ακόμη…
Σε συνεργασία με το μοναδικό στην Ελλάδα Zωολογικό Πάρκο, η Goody’s προσφέρει με κάθε γεύμα Junior μία πρόσκληση για δωρεάν είσοδο των παιδιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!*. Επιπλέον, όλοι οι καταναλωτές που επιλέγουν γεύματα Junior, μετά από κλήρωση μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα Χρυσά Πακέτα Υιοθεσίας από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, αξίας €500 το καθένα. Το κάθε Χρυσό πακέτο Υιοθεσίας περιλαμβάνει πολλά προνόμια για τον νικητή όπως ετήσιες κάρτες μέλους, πιστοποιητικό υιοθεσίας του αγαπημένου του ζώου, εισιτήρια για φίλους του και πολλά άλλα.

Το Junior αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή για τους μικρούς επισκέπτες των εστιατορίων Goody’s δίνοντάς τους την δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό menu με τις γεύσεις που προτιμούν σε διαφορετικούς απολαυστικούς συνδυασμούς!

*Η πρόσκληση ισχύει για παιδιά 3-12 ετών, έως τις 31 Μαρτίου 2011.