Αρχική Νέα Πάμε σινεμά, βοηθάμε τα αδέσποτα

Πάμε σινεμά, βοηθάμε τα αδέσποτα

Μια όμορφη βραδιά με σινεμά, φαγητό και μια ωραία ταινία σε μία από τις πιο ωραίες περιοχές της πόλης. Και όλα αυτά, για καλό σκοπό. Τι λέτε, πάμε; Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού μάς προσκαλεί στην Avant Premiere της κωμωδίας «Ζωολογικός Τύπος» με σκοπό να βοηθήσουμε τους μικρούς αδέσποτους φίλους μας!

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 21.00 και με σύνθημα «Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα», θα προβληθεί σε Avant Premiere η κωμωδία «Ζωολογικός Τύπος» με τον Κέβιν Τζέιμς, στο θερινό κινηματογράφο Φιλοθέης. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 Ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται δωρεάν πίτσα, σνακς, ποτά αλλά και συμμετοχή σε μια μεγάλη κλήρωση! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η προβολή αυτή σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας της νέας Φιλοζωικής Ένωσης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, που έχει στόχο την φροντίδα, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των μεγάλων και μικρών κατοίκων του Δήμου. Όραμα της Ένωσης είναι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των αδέσποτων ζώων, μέσω της ανεύρεσης αναδόχων, αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών απέναντι στη μεταχείριση και προστασία των μικρών μας φίλων.

Σας περιμένουμε όλους για μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στον θερινό κινηματογράφο Φιλοθέης, ενώ παράλληλα βοηθάτε τα αδέσποτα ζώα του Δήμου!

Χορηγός Ταινίας: Feelgood
Χορηγός Επικοινωνίας: Best 92.6.
Υποστηρικτές: Domino’s Pizza, Capsis, Eukanuba, Boomar

Υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Δημοτική Κοινότητα Φιλοθέης – 210 6856245
Προσκλήσεις θα διατίθενται και από το Σινέ Φιλοθέη την ημέρα προβολής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.