Πάμε στην 9η Γιορτή για τον Εθελοντισμό (5/6)

Το Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010, στον Πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο, από 10.00 – 22.00, μια ανοιχτή γιορτή για τον εθελοντισμό θα λάβει χώρα με σκοπό να μας ευαισθητοποιήσει, να μας ενημερώσει, αλλά και να μας διασκεδάσει με μια σειρά από δρώμενα, παιχνίδια και χορούς.

«Ανατιμήστε τον Εθελοντισμό!»

Με θετική αντίδραση σε όσα μας ταλαιπωρούν, 60 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 9η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, το Σάββατο 5 Ιουνίου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ., στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.

Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή προς όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο των εθελοντικών οργανισμών, σε ανοιχτή έκθεση ενημερωτικού υλικού στον πεζόδρομο του Θησείου, που ξεκινά έξω από τον σταθμό του τρένου.

Θέατρο δρόμου, μουσικά δρώμενα, χοροί και διαδραστικά παιχνίδια θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια τη Γιορτή του Εθελοντισμού, η οποία θα κλείσει με τη συναυλία των Magic de Spell!

Οι ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αποδεικνύονται, πλέον, ως απαραίτητο στοιχείο για µία κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.

Τη διοργάνωση της γιορτής έχουν αναλάβει οι οργανισμοί «Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο», «Νέα Ακρόπολη», PRAKSIS, AIESEC, AEGEE Αθήνα, AEGEE – Πειραιάς, Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. ΕΔΡΑ, Ευρωπαϊκή Έκφραση, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.
Φορείς όπως: UNICEF, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, Αγκαλιάζω, ΜΚΟ Αλληλεγγύη, είναι μόνο μερικοί από τους τοπικούς και διεθνείς συμμετέχοντες.

Χορηγοί επικοινωνίας
ΣΚΑΪ
best 92.6
enlefko 87.7
Vfm 88,3
EuroCharity, olimazi.eu, act click, InfoKids.gr
University Press
ATHENS Voice
metro