Αρχική Διάφορα Πάμε στο χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA στη μαρίνα Φλοίσβου (17-18/12)

Πάμε στο χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA στη μαρίνα Φλοίσβου (17-18/12)

Όσοι κατεβείτε στο χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA, αύριο Σάββατο 17/12 και μεθαύριο Κυριακή 18/12 στη Μαρίνα Φλοίσβου( σε κλειστό χώρο απέναντι από τα Friday’s) από τις 10:00 έως τις 22:00, θα βρεθείτε προ πολλών εκπλήξεων.

Αύριο Σάββατο στις 18:15 θα μας επισκεφθεί ο Αι Βασίλης για να διασκεδάσει όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί ενώ την Κυριακή στις 11:00 το ξωτικό του Αι Βασίλη θα κάνει μαγικά κόλπα και αμέσως μετά (στις 12:00) η αγαπημένη μας σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα ετοιμάσει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές μαζί με τους μικρούς μας φίλους!!
Στο bazaar μας θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, κατασκευές των ενοίκων του οικοτροφείου «Θαράπαυση» που ευγενικά μας πρόσφεραν για το bazaar, κεριά, λογοτεχνικά βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα, γλυκά του κουταλιού δίπλες, ζεστό ηδύποτο με κανέλα και πολλά πολλά άλλα!!

Τα έσοδα θα διατεθούν για τον πρώτο ξενώνα παιδιών και νέων με αναπηρία στο Παλαιό Φάληρο!

ALMA

Πανελλήνιος Σύλλογος

Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

Μίλωνος 2, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 17563

Π.Φάληρο.

τηλ/fax: 210-9828150, 210-8664100

info@almatop.gr

www.almatop.blogspot.com

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αριθμό απόφασης 4533/1996,εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Υ.Υ.Κ.Α. ενώ παράλληλα διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια (αρ.πρωτ.2815/01.03.2011).

Δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων – από το χώρο της Ειδικής Αγωγής – με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσω εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στόχο την ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Τα προγράμματα μας σκοπεύουν ευρύτερα στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη, την κοινωνική ένταξη και προάγουν την αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αναπηρία, στοχεύοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας ενώ ταυτόχρονα αποφορτίζουν τους γονείς των παιδιών.

O Σύλλογος ALMA διοργανώνει αθλητικές ημερίδες (Ημερίδα Bowling, Παναττική) ,bazaar ευαισθητοποίησης του κοινού καθώς και συμμετέχει σε Συνέδρια με ομιλίες απο το ειδικό επιστημονικό προσωπικό του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.