Πάρτι ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών (13/5)

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά, κι εμείς πιστές στο ραντεβού μας, είμαστε και πάλι εδώ για το μεγαλύτερο ανταλλακτικό γεγονός της σεζόν!!!
Παιδιά πάρτε απ’ το χέρι τις μαμάδες και τους μπαμπάδες, κι ελάτε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, με νέα. Πάρτε μαζί και τα ποδήλατα, τις μπάλες και τους φίλους σας για να διασκεδάσετε στο απίθανο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος!

Κι εσείς μεγάλοι, γίνετε για λίγο παιδιά και ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί πικ νικ κάτω απ’ τον υπέροχο ανοιξιάτικο ήλιο. Φέρτε τραπεζομάντιλα, ταπεράκια, τις μουσικές σας και ξεφαντώστε!
Η συνταγή πλέον γνωστή, αλλά η επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!!!

ΤΙ: ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd’s, ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό κ.λπ.
ΠΩΣ: φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά, τα αφήνετε και παίρνετε ό,τι εσείς χρειάζεστε. Θα υπάρχει κουμπαράς για να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό που ήρθε, ώστε να μείνει.
ΠΟΤΕ: Κυριακή 13 Μαΐου 2012, 12:00 μ.μ με όσο αντέξουμε!
ΠΟΥ: Συνεργατικό Καφενείο http://european-village.org/ Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους στην Ακαδημία Πλάτωνος
ΓΙΑΤΙ: γιατί περάσαμε τέλεια τον Νοέμβριο, γιατί μας το ζητήσατε, γιατί το αγαπάμε και γιατί τελοσπάντων, έτσι μας αρέσει!!!
Μαζί μας θα είναι τα “ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ” και ο μάγος “DANZEL” με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους από τις 12:30 μέχρι τις 19:00.

Πληροφορίες: 6949471672 / 6980772183 (What’s up) ΧΡΥΣΑ ΣΙΩΠΑ
6981278825 ΒΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
Πώς να έρθετε:
Τρόλεϊ 12: Από Ζάπειο κατεβαίνετε στάση Κάδμου, περπάτημα 5 λεπτά
Λεωφορείο Α13: Από Ομόνοια κατεβαίνετε στάση Κάδμου, περπάτημα 5 λεπτά
Λεωφορείο 051: Από ομόνοια και κατεβαίνετε στη στάση «Παλαιό Τέρμα»
Λεωφορείο 025: Από Σύνταγμα και κατεβαίνετε στη στάση «Τέρμα»
Μετρό Σεπόλια: Κατεβαίνετε στο μετρό Σεπόλια και μετά έχει περπάτημα 20 λεπτά
Χάρτης στην σελίδα http://european-village.org/