Αρχική InfoSchool Δημοτικό Πάτρα: Στα «σκαριά» κίνημα γονέων για κλείσιμο σχολείων

Πάτρα: Στα «σκαριά» κίνημα γονέων για κλείσιμο σχολείων

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κλείσιμο σχολικών μονάδων της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής είναι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, τα μέλη των οποίων είναι αντιμέτωπα... με το αδιέξοδο που προκαλεί η έλλειψη κονδυλίων για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.
Ήδη σε σχολικά συγκροτήματα του πρώην Δήμου της Παραλίας Πατρών και του πρώην Δήμου Ρίου καθώς και σε μονάδες του πολεοδομικού ιστού της πρώην επαρχίας Πατρών, τα προεδρεία των συλλόγων προσανατολίζονται σε έκτακτη σύγκληση γενικών συνελεύσεων, όπου θα «κατεβάσουν» πρόταση για λουκέτα στα σχολεία τους, εάν δεν εξασφαλιστούν τα κονδύλια που απαιτούνται για την αγορά πετρελαίου.
Μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολεία της περιοχής, επισημαίνουν πως δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία ανεύρεσης «χορηγών» - που τόσο φοριέται τελευταία - προκειμένου να εξασφαλίσουν την θέρμανση των παιδιών τους, η εξασφάλιση της οποίας είναι θεμελιώδης υποχρέωση της πολιτείας.
Οι πρώτες συνελεύσεις στα σχολεία της Παραλίας και του πρώην Δήμου Ρίου έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή.
Πηγή: patrastimes.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.