Αρχική InfoMommy Νέα Ο διαρρήκτης που σκότωσε ήταν ο 15χρονος γιος του!

Ο διαρρήκτης που σκότωσε ήταν ο 15χρονος γιος του!

Στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ για μία ακόμη φορά η ελεύθερη χρήση όπλων και ο φόβος όπλισαν το χέρι ένος 44χρονου πατέρα εναντίον του ... 15χρονου γιου του! Ο Τζέφρι Τζουλιάνο, δάσκαλος δημοτικού,
ειδοποιήθηκε από την αδερφή του- που έμενε στο διπλανό σπίτι- ότι κάποιος ήταν στο σπίτι της και φοβόταν μήπως τη βλάψει. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι όταν ο Τζουλιάνο έφτασε στο σπίτι της αδερφής του, είδε έναν άντρα ντυμένο στα μαύρα να κρατά ένα γυαλιστερό αντικείμενο, το οποίο θεώρησε ότι ήταν μαχαίρι, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τον άγνωστο. Τελικά ήταν ο γιος του Τάιλερ, 15 ετών ο οποίος πράγματι κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι του και λέγεται ότι φορούσε μάσκα. Όταν η αστυνομία έφθασε στον τόπο του εγκλήματος, ο δύστυχος άντρας βρισκόταν γονατισμένος στο γρασίδι δίπλα στον νεκρό γιο του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.