Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας στο AVENUE (28, 29/9)

Το εμπορικό κέντρο AVENUE υποδέχεται την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων μας προσκαλεί να γνωρίσουμε εντελώς δωρεάν τη συμπληρωματική αυτή μέθοδο, την Παρασκευή 28/9 και το Σάββατο 29/9, από το πρωί στις 10.30 έως και τις 20.00.

Ομάδα ρεφλεξολόγων θα βρίσκεται στο χώρο του εμπορικού κέντρου για να προσφέρει σε όσους το θελήσουν ρεφλεξολογία εντελώς δωρεάν.

Η ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος, στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Επισκεφθείτε το AVENUE, γνωρίστε τη μέθοδο της ρεφλεξολογίας και απολαύστε την αναζωογονητική εμπειρία shopping που σας προσφέρει το εμπορικό κέντρο AVENUE που φροντίζει πάντα να καλύπτει όλες τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας εύκολα, οικονομικά και με δωρεάν parking.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE, Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι.
Τηλ. 210 6100901 www.avenuemall.gr & http://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens