Αρχική InfoTeens Sports Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Νεανίδων Πόλο

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Νεανίδων Πόλο

Η εθνική νεανίδων πόλο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στο Περθ της Αυστραλίας. Η νίκη της ελληνικής ομάδας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, από τη στιγμή που επικράτησε απέναντι στην υπερδύναμη στο πόλο Ουγγαρία, με 9-5 και ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο.

Η ομάδα
Τη χρυσή ομάδα απαρτίζουν η Χρυσή Διαμαντοπούλου, οι δίδυμες αδερφές Άλκηστις και Ιόλη Μπενέκου, οι επίσης δίδυμες Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδου, οι αδερφές Ελευθερία και Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Χριστίνα Κώτσια, η Ελένη Ξενάκη, η Μαρίνα Φλώρου, η Τίνα Κοντογιάννη, η Κατερίνα Ζάντου και η Στεφανία Τερεφού.

Ενα χρόνο μετά το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στη Σαγκάη ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Μορφέσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και με τις νεάνιδες, οι οποίες ενάμιση χρόνο πριν είχαν επικρατήσει και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης με τεχνικό τότε τον κ. Κώστα Πετράκη.

Πρόκειται για το δεύτερο ελληνικό χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο νεανίδων μετά το 1997.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.