Παιδιά, φάτε γερό πρωινό και κερδίστε αγωνιστικά αυτοκινητάκια

Τα δημητριακά πρωινού NESQUIK της NESTLÉ χαρίζουν στους μικρούς τους φίλους μοναδικές στιγμές διασκέδασης κάνοντας Δώρο 4 αγωνιστικά αυτοκινητάκια!

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με την ιδέα ότι μέσα σε κάθε συσκευασία των δημητριακών NESQUIK θα βρουν ένα αγωνιστικό αυτοκινητάκι, ενώ εσείς θα τους δώσετε τη δυνατότητα να ζήσουν ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης, ξεπερνώντας όλα τα ρεκόρ του Quicky! Συγχρόνως θα έχετε πετύχει κάτι εξαιρετικό: Να συνδυάσετε το γευστικό και θρεπτικό πρωινό που προσφέρουν τα δημητριακά NESQUIK με το παιχνίδι, προσφέροντας στους μικρού σας ήρωες όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια μέρα γεμάτη ζωντάνια!

Αναζητήστε κι εσείς τις ειδικές συσκευασίες των δημητριακών NESQUIK της NESTLÉ και δείτε τους μικρούς σας πρωταθλητές να… τρέχουν για το πρωινό τους!

Info
Τα παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό ή μικρό γεύμα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο. Καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας ζωντάνια για πολλές ώρες κάθε μέρα!
Παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ και… κάντε το πιο δυνατό ξεκίνημα!