Αρχική Νέα Παιδικά Πολιτιστικά Προγράμματα, λάβετε μέρος

Παιδικά Πολιτιστικά Προγράμματα, λάβετε μέρος

Πολιτιστικά Προγράμματα για ΠαιδιάΟ φετινός χειμώνας για την Παιδική Πολιτιστική Λέσχη Μ.Κ.Ο. «Έδρα» είναι πραγματικά πολύ πλούσιος. Πλούσιος σε συναισθήματα και καλλιτεχνικά προγράμματα, τα οποία αφορούν παιδιά 5-8 και 8-12 ετών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε καθένα από τα τρία παιδαγωγικά παραρτήματά του που λειτουργούν στο Περιστέρι, στο Ίλιον και στο Βύρωνα.
Εμείς θα πάρουμε τα προγράμματα με τη σειρά και θα σας τα παρουσιάσουμε, γιατί κρίνουμε πως και πρωτότυπα είναι και εξαιρετικό ενδιαφέρον κρύβουν, ενώ συμπληρώνονται και από μηνιαία εκδρομή. Στα συν ότι είναι δωρεάν με μόνη επιβάρυνση για τα έξοδα των εργαστηρίων και των εκδρομών. Τέλος, δώστε προσοχή στην πολύ χρήσιμη Σχολή Γονέων, έχει πολλά να σας πει.

Τα Προγράμματα
- Γνωρίζω την Ιστορία μέσα από την Τέχνη, εργαστηριακά σεμινάρια εικαστικής δημιουργίας με δάσκαλο το Νίκο Καναρέλη, με στόχο τη διαπολιτισμική μάθηση.

- Διδασκαλείον Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης και Πολιτισμού, δημιουργική εκμάθηση αρχαίων ελληνικών και πολιτισμού με τη Νάσια Παπακωνσταντίνου.

- Εργαστήρι Κινουμένων Εικόνων, hands-on εργαστήριο δημιουργίας κινούμενων εικόνων μέσα από ιστορικά κινηματογραφικά αντικείμενα και μηχανισμούς, με τη Νατάσα Διαβαστή.

- Ο Μύθος, ο Ήχος και ο Χορός του, εργαστήρι δημιουργικής μουσικής και κινητικής αναπαράστασης μύθων με τη Νίκη Λουλαδάκη.

- Σχολή Γονέων, group therapy - παιγνιοθεραπεία γονέων και παιδιών, με την Άννα Καπράλου και την Αθανασία Καρύδη.

Tip. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαία εργαστήρια και μία εκδρομή κάθε μήνα σε μουσεία και επιλεγμένες παραστάσεις. Η παρακολούθηση του συνόλου των προγραμμάτων παρέχεται δωρεάν, με μια μηνιαία επιβάρυνση 30 ευρώ για τα έξοδα των εργαστηρίων και των εκδρομών.

Για εγγραφές και πληροφορίες, επικοινωνείτε με την Οργανωτική Υπεύθυνη των προγραμμάτων, Μαριτίνα Κονταράτου, τηλ.:6942056334, email: arts.edra@gmail.com.

Μ.Κ.Ο. «ΕΔΡΑ» Διεύθυνση Κεντρικών Γραφείων: Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, Τ.Κ.12131, Περιστέρι. Τηλ/Φαξ: 210-5913826
Ιστοσελίδα: www.edra-coop.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.