Παιδικά χαμόγελα και κοτο-νοστιμιές

Οι όμορφες ιδέες, όταν μάλιστα έχουν και καλό σκοπό, πρέπει να επιβραβεύονται και φυσικά να μεταδίδονται. Δεν μπορούμε λοιπόν να μη σας πούμε για το “Σπίτι ημερήσιας φροντίδας” για παιδιά και τις οικογένειές τους, που εγκαινίασε το “Χαμόγελο του παιδιού” στη Χαλκίδα και την προσφορά της πτηνοτροφικής εταιρείας Αγγελάκης προς τα παιδιά. Ευαισθητοποιημένη ήδη η εταιρεία Αγγελάκης σε ό,τι έχει να κάνει με την υψηλή ποιότητα στα τρόφιμα ώστε τα παιδιά να καταναλώνουν ό,τι καλύτερο και υγιεινότερο, τώρα θα προσφέρει προϊόντα της ώστε να καλύπτει τις ανάγκες δύο γευμάτων όλων των παιδιών κάθε εβδομάδα στο «Σπίτι της ημερήσιας φροντίδας». Έτσι λοιπόν ο φετινός χειμώνας θα γεμίσει με παιδικά χαμόγελα και κοτο – νοστιμιές μέσω της διπλής συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και της πτηνοτροφικής εταιρείας Αγγελάκης.

Όσον αφορά τη νέα μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», στο «Σπίτι της ημερήσιας φροντίδας» παιδαγωγοί, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, δάσκαλοι και όλο το υπόλοιπο εξειδικευμένο προσωπικό που στελεχώνει το “Σπίτι ημερήσιας φροντίδας” του Συλλόγου “Το Χαμόγελο του παιδιού” θα βοηθούν τα παιδιά στις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως είναι η μελέτη των μαθημάτων τους αλλά και πολλές άλλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές ασχολίες, και θα καθοδηγούν εκείνα και τις οικογένειές τους για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο, ώστε να λειτουργούν σωστά και να αποτελούν ένα υγιές σύνολο και ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η εταιρεία Αγγελάκης έχει βέβαια να επιδείξει εξαιρετικό έργο συμπαράστασης τα τελευταία χρόνια προς στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μέσα από την προσφορά προϊόντων της κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα σε οικογένειες που είχαν ανάγκη. Επιπλέον, ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, η εταιρεία Αγγελάκης προσφέρει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” 0,02€ από την αγορά κάθε προϊόντος της, συμβάλλοντας έτσι, στο έργο του Συλλόγου που φροντίζει τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα έχει διάρκεια τουλάχιστον ένα χρόνο, βοηθώντας έτσι ένα μεγάλο αριθμό παιδιών.