Παιδικές Αθλητικές Κατασκηνώσεις Olympia Camp

Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστες διακοπές μέσα στη φύση, αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια αρχαία ολυμπιακή διοργάνωση σ’ ένα τοπίο υψηλού φυσικού κάλλους, σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, με φανταστική θέα στη μυθική κοιλάδα του Αλφειού και την Αρχαία Ολυμπία.

Το Olympia Camp, στην Αρχαία Ολυμπία της Πελοποννήσου, αποτελεί μία πρωτοποριακή κατασκήνωση με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που υπόσχονται αναζωογόνηση, δημιουργία, ξεκούραση και επιμόρφωση. Το Olympia Camp εφαρμόζει συγκεκριμένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, με κύριους άξονες τον αθλητισμό, την πολυεπίπεδη διδασκαλία του Ολυμπισμού και της Αρχαίο-Ελληνικής Αγωγής.

Το Olympia Camp θα βοηθήσει κάθε παιδί, μέσα από την συνγύμναση πνεύματος και σώματος να ανακαλύψει τις σωματικές του δυνατότητες και τις ψυχικές του αρετές, με στόχο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, σύμμετρη ανάπτυξη, αυτονόμηση, κοινωνικότητα και συνεργατικό πνεύμα, ομαδικότητα, οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση, με νέες υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους.

Για φέτος το καλοκαίρι το Olympia Camp έχει δημιουργήσει πέντε επί μέρους αθλητικά προγράμματα τα οποία θα «τρέχουν» παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες όλων των παιδιών, όπως ζωγραφική, μουσική, χορός, θέατρο, μπάνιο στην πισίνα ή την θάλασσα κ.ά.

Οι φετινές κατασκηνωτικές περίοδοι έχουν ως εξής:
Α’ περίοδος: 19 Ιουνίου με 11 Ιουλίου 2010
Β’ περίοδος: 11 Ιουλίου με 2 Αυγούστου 2010
Γ’ περίοδος: 2 Αυγούστου με 24 Αυγούστου 2010

Η κατασκήνωση Olympia Camp συνεργάζεται με όλα τα ταμεία και γονείς που είναι ασφαλισμένοι σε αυτά μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους εντελώς δωρεάν. Για τους γονείς, που δεν είναι ασφαλισμένοι σε κάποιο ταμείο, το κόστος εγγραφής στην κατασκήνωση είναι 600 ευρώ + Φ.Π.Α.

Info
Olympia Camp
Φρίξα Ολυμπίας, τηλ. κρατήσεων: 210 3317727