Αρχική Νέα Παιδική λογοτεχνία και εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά στο ίδρυμα Θεοχαράκη

Παιδική λογοτεχνία και εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά στο ίδρυμα Θεοχαράκη

Καλοκαιρινές δραστηριότητες, που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα κείμενα, τις λέξεις, τις εικόνες, τις ιδέες.
Τα παιδιά κάθε εβδομάδα θα αντιμετωπίζουν με έναν διαφορετικό τρόπο ένα αυτοτελές κείμενο λογοτεχνίας (παραμύθι, ποίημα, μύθο ελληνικής μυθολογίας) το οποίο θα επεξεργάζονται με τεχνικές θεάτρου, εικαστικών, κουκλοθέατρου, μουσικής, δραστηριότητες προφορικού και γραπτού λόγου. Με την παιδαγωγό Σοφία Μόραλη.

Ημερομηνίες για παιδιά 4-6 χρόνων

28 Ιουνίου
05 Ιουλίου

Ημερομηνίες για παιδιά 6-8 ετών
30 Ιουνίου
07 Ιουλίου

Ώρα: 10:00-12:00
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 20 €

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση , να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: kpapaspiliopoulou@theocharakis-foundation.gr ή με fax: 210-3611349, καθώς και να έχει γίνει προπληρωμή. Πληροφορίες: 210-3611206.

Info
Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1
106 71, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.