Αρχική Περιβάλλον Παιδική χαρά από παλιές ανεμογεννήτριες

Παιδική χαρά από παλιές ανεμογεννήτριες

Να δώσει ξανά ζωή σε παλιές ανεμογεννήτριες, βέβαια με πιο διασκεδαστικό τρόπο, αποφάσισε μια ομάδα αρχιτεκτόνων στην Ολλανδία, μια χώρα με πλούσια ιστορία στην εκμετάλλευση της αιολικής ενέργειας.

Έτσι, η αρχιτεκτονική εταιρεία «2012Architecten», με έδρα το Ρότερνταμ, αποφάσισε να ανακυκλώσει μέρη παλιών ανεμογεννητριών και να τα χρησιμοποιήσει για την κατασκευή μιας παιδικής χαράς.

Πρόκειται για την παιδική χαρά «Wikado», που καλύπτει έκταση 1.200 τετραγωνικών μέτρων. Χρησιμοποιώντας 5 ανεμογεννήτριες, που βρίσκονταν σε αχρησία, έκοψαν κομμάτια σε διάφορες διαστάσεις ώστε να δημιουργήσουν πύργους, τσουλήθρες, λαβύρινθους, ράμπες, πάγκους και τραπέζια ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδιά αλλά και να χαλαρώνουν οι συνοδοί τους στο πάρκο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.