Παιδικό Πάρτι στο Καταφύγιο Φλαμπούρι

Πώς σας φαίνεται η ιδέα ενός πάρτι, μιας συγκέντρωσης φίλων, ενός ξεχωριστού event μέσα στην αγκαλιά της φύσης; Στην Πάρνηθα, και συγκεκριμένα στο καταφύγιο Φλαμπούρι, ανάμεσα στα έλατα, εσείς μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας και να γιορτάσετε με ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο, γιορτές, γενέθλια, επετείους κ.ά. Διαλέξτε μέσα από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρονται και απολαύστε σπιτικό φαγητό. Αποδράστε μέσα στη φύση -στο μοναδικό ζωντανό ελατόδασος της Αττικής- ξεφεύγοντας από το τσιμέντο και το άγχος της πόλης.

Εδώ όμως είναι και ένας ιδανικός χώρος για τις γιορτές των παιδιών. Τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα πάρτι που οργανώνουν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου και ερχόμενα σε επαφή με το βουνό και την φύση αναπτύσσουν οικολογική συνείδηση. Μέσα από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες σε ένα τελείως φυσικό περιβάλλον αναπτύσσουν τις έννοιες ομαδικό πνεύμα, αυτοπεποίθηση, επιμονή, εμπιστοσύνη, άμιλλα και φυσικά όλα αυτά με απίστευτη διασκέδαση.

Πρόσβαση

Με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα
Στην εθνική Αθηνών-Λαμίας βγαίνετε στην έξοδο προς Πάρνηθα – Μεταμόρφωση
και στρίβετε με κατεύθυνση προς Πάρνηθα συνεχίζοντας σε όλες τις διασταυρώσεις ευθεία.
Μετά από μερικά χιλιόμετρα περνάτε την περιοχή με τις ταβέρνες
και σε λίγο φτάνετε στο πάρκινγκ του τελεφερίκ.
Συνεχίζετε τον ασφαλτόδρομο από το πάρκινγκ του Τελεφερίκ που ανεβαίνει για Πάρνηθα και μετά από 10χλμ. φτάνετε στο λευκό εκκλησάκι της Αγ. Τριάδας όπου συνεχίζεται προς τα δεξιά.
Περνάτε το εκκλησάκι και το περίπτερο και μετά από 700 μέτρα συναντάτε
την πρώτη ταμπέλα για Φλαμπούρι. Εκεί κάνετε λοξά αριστερά.
Στην συνέχεια ακολουθώντας τις επόμενες δύο μικρές, διακριτικές ταμπέλες, που γράφουν Φλαμπούρι, φτάνετε σε κατηφορικό βατό χωματόδρομο όπου σε 5΄λεπτά με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα και σε 20΄λεπτά με τα πόδια αν θέλετε να ξεμουδιάσετε θα βρεθείτε στο Καταφύγιο.

Με το τελεφερίκ
Παίρνετε το τελεφερίκ και ανεβαίνετε στο Μοντ Παρνές. Από το ξενοδοχείο Μοντ Παρνές, πεζοπορώντας σε μονοπάτι ή στον δρόμο για 6χλμ. σε 1.30 ώρα περίπου φτάνετε στο Φλαμπούρι.

Με λεωφορείο

Tα Σαββατοκύριακα από πλατεία Βάθης (Αχαρνών 16) παίρνετε το λεωφορείο 714 και κατεβαίνετε στην 20η στάση Πάρνηθας. Από εκεί συνεχίζετε πεζοπορώντας για ~1.30 ώρα περίπου.

Υπεύθυνος Καταφυγίου: Γιάννης Λυκίδης
Τηλ: 210 24 646 66, 210 69 845 60
Φαξ: 210 6810826
Κιν: 6972 256215
E mail: info@flabouri.gr
Web Site: www.flabouri.gr

Ανοιχτά
Όλα τα Παρασκευοσαββατοκύριακα του έτους και στις Επίσημες Αργίες
πλην Πάσχα και Αυγούστου.
Καθημερινές: Κατόπιν συνεννόησης