Παιδότοπος Luna Βούλα

Καλύμνου 53, Βούλα | Τηλ.: 210 8995508, Fax: 210 8995538 | Ιστοσελίδα: www.paidotopoi.com.gr

Πολυτελής και άνετος χώρος παραμονής των ενηλίκων με SAT TV και εκπληκτικό SERVICE. Το προσωπικό είναι ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παιδιών και τις δικές σας.

Δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερα ζεστό και καλαίσθητο χώρο για τα παιδιά και όχι μόνο. Ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους στην καφετέρια του παιδότοπου ή στον κήπο, τα παιδιά παίζουν στην πολυσύνθετη κατασκευή, επώνυμης ελληνικής εταιρίας. Έχει σχεδιαστεί σε πρότυπα παιδότοπων εξωτερικού και έχει εγκριθεί με τα υψηλά standards του οργανισμού (ΕΛΟΤ). Μια επίσκεψη στον παιδότοπό μας σίγουρα αρκεί για να σας πείσει ! Εσείς φέρτε απλά τη διάθεσή σας και τα άλλα αφήστε τα σε μας.
Ο παιδότοπος εκτός από τα παιδικά πάρτι διατίθεται και για άλλες εκδηλώσεις βαφτίσεις κ.λπ. Σας περιμένουμε...


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.