Παιχνίδι μαγειρικής για τους μικρούς Chefηδες με τον Γ. Μπαξεβάνη & Η. Γώγο

Απολαύστε ένα γεύμα από τα χέρια των παιδιών σας.
Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να σας αποδείξουν το μεράκι και τις ικανότητες τους στη μαγειρική, δημιουργώντας δίπλα σε καταξιωμένους Chefs στο κομψό, νεοκλασσικό restaurant – wine bar “2 Μαζί” στην Πλάκα.
Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας την Κυριακή το πρωί στον όμορφο χώρο του restaurant – wine bar “2 Μαζί” για να γνωρίσετε το βραβευμένο με το Χρυσό Σκούφο Chef Γιάννη Μπαξεβάνη ή τον ταλαντούχο Chef Ηλία Γώγο μέσα ένα χώρο γεμάτο αρώματα και αφήστε τα παιδιά να ταξιδέψουν μαζί τους σε κόσμους γαστρονομικής δημιουργίας.
Τα παιδιά θα φορέσουν την ποδιά και το σκούφο του chef, θα ανακατευτούν με τα αρωματικά φυτά, τα χορταρικά, τα επιλεγμένα από τους Chefs υλικά με την τοπική ταυτότητα, θα μαγειρέψουν και θα ετοιμάσουν προς μεγάλη σας έκπληξη ένα εύγεστο γεύμα ειδικά για εσάς.
Ένας ξεχωριστός συνδυασμός μαθημάτων μαγειρικής, σεμιναρίων διατροφής, κεφιού και διασκέδασης τόσο για τους μικρούς σέφηδες, όσο και για τους γονείς τους.
Αυτό που πραγματικά θα ενθουσιάσει τα παιδιά είναι η ώρα της πρακτικής που θα κλωθογυρίζουν χαρούμενα γύρω από το chef, θα ανακατεύουν διάφορα υλικά, θα προσπαθούν να μιμηθούν το chef, θα ρωτάνε για τρόπους παρασκευής, θα ζυμώνουν, θα ψήνουν και τελικά θα καταφέρουν να πετύχουν απίστευτες νοστιμιές.
Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της παρασκευής του μενού από τα παιδιά και τον Chef, μπορείτε να το απολαύσετε στον χώρο του εστιατορίου.
Είναι δελεαστικό για ένα παιδί να μαγειρέψει για να φάει η μαμά, ο μπαμπάς ή όποιος άλλος αγαπημένος του συγγενής δημιουργίες δικές του, από τα δικά του χέρια.
Η διαδικασία της μαγειρικής από τα παιδιά θα τα βοηθήσει να έχουν μια διαφορετική προσέγγιση στο φαγητό, να συμμετέχουν σε μια δημιουργική ενασχόληση, να μυηθούν στη γαστρονομία και στον κόσμο των γεύσεων. Θα μάθουν να αναγνωρίζουν τα αρωματικά χόρτα, να δοκιμάζουν τα συστατικά και να διευρύνουν την δημιουργικότητά τους μέσα από τον συνδυασμό των υλικών και την ομαδικότητα. Θα μάθουν να επιλέγουν και να μαγειρεύουν υγιεινές τροφές, να αποφεύγουν τις έτοιμες ανθυγιεινές τροφές (junk food) που ευθύνονται για την παχυσαρκία και θα αλλάξουν το διατροφικό τους προσανατολισμό.
Χαρίστε στα παιδιά σας, αλλά και σε εσάς μιά μοναδική εμπειρία διασκέδασης και δημιουργίας, μια απόλαυση ενός γεύματος σε έναν ιδιαίτερο χώρο, το οποίο όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο θα το έχουν μαγειρέψει τα παιδιά με τα χεράκια τους.

Όριο ηλικίας
Τα μαθήματα μαγειρικής απευθύνονται σε παιδιά από 6 έως 16 ετών.
Διάρκεια
Η διαδικασία του μαθήματος μαγειρικής και γεύματος διαρκεί 2 ώρες.
Ένδυμα
Καλό είναι τα παιδιά να φοράνε άνετα ρούχα και όχι ιδιαίτερα ζεστά, γιατί ο χώρος της κουζίνας είναι συνήθως ζεστός.
Αριθμός ατόμων
Η εμπειρία αφορά ένα παιδί και έναν ενήλικα. Υπάρχει δυνατότητα περισσοτέρων παιδιών ή ενηλίκων με ανάλογη extra χρέωση.
Διαθεσιμότητα
Τα σεμινάρια μαγειρικής πραγματοποιούνται από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τέλη Ιουλίου, Κυριακή (10.00 – 12.00) κατόπιν επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας.
Γενικές πληροφορίες
Στη θέση των γονιών μπορεί να είναι όποισδήποτε ενήλικας επιθυμεί να συνοδέψει τα παιδιά.

Εάν επιθυμείτε να εμπλουτίσετε το γεύμα σας με κάποια γεύσεις του restaurant – wine bar μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους αρμόδιους του χώρου.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας βρίσκεται στη διάθεση σας από Δευτέρα έως Παρασκευή,
9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. στο 210 – 95 88 560.