Παιχνίδι Μεταμόρφωσης: Αλλάζω την ζωή μου “παίζοντας”

Αν θέλετε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, η οικογενειακή σύμβουλος Ερατώ Χατζημιχαλάκη οργανώνει ένα ψυχολογικό παιχνίδι που -ποιος ξέρει- μπορεί να σας βοηθήσει.

Με εργαλείο το διεθνούς φήμης επιτραπέζιο ψυχολογικό και ταυτόχρονα πνευματικό «παιχνίδι» που αναπτύχθηκε στην Κοινότητα Findhorn Foundation στη Σκωτία οι συμμετέχοντες θα εργαστούν για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Ένα ταχύρυθμο, μεστό, βιωματικό εργαστήριο, για όποιον θέλει να μεταμορφώσει-αλλάξει κάτι στη ζωή του. Μπορεί να είναι κάτι απλό και καθημερινό ή κάτι ιδιαίτερο και σύνθετο. Μπορεί να αφορά τις σχέσεις, την εργασία, την υγεία, την εξωτερική εμφάνιση, τις σπουδές, τους φόβους, τις φοβίες, τα οικονομικά ή ότι άλλο μπορεί να απασχολεί το σύγχρονο άνθρωπο ακόμη και θέματα πιο άϋλα και πνευματικά όπως την επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό, το Σχέδιο της Ψυχής κ.α. Μια μοναδική μέθοδος να ανακαλύψουμε τα εφόδια που διαθέτουμε καθώς και τα εμπόδια που υπάρχουν για τον νέο στόχο.

Αποτείνεται σε 6 (ΜΟΝΟΝ 6) τολμηρούς καπεταναίους που θέλουν να αλλάξουν την πορεία του σκάφους και δυσκολεύονται να το αποφασίσουν ή σε εκείνους που ξέρουν ότι χρειάζεται η αλλαγή της πλεύσης αλλά δεν ξέρουν πώς ή προς τα πού να την κατευθύνουν.

Έχετε δει ποτέ ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο να προσπαθεί να αλλάξει πορεία, ή να κάνει μανούβρες προσπαθώντας να δέσει στο λιμάνι; Έχετε ίσως μείνει να παρατηρήσετε πόση μαεστρία, πόσο χρόνο, πόση ακρίβεια χρειάζεται; Και έχετε μήπως αναλογιστεί πως κάποιος καπετάνιος εκεί πάνω στη γέφυρα δίνει εντολές και μηχανικοί και πλήρωμα πάνω σ’ όλο αυτό το πλωτό μεγαθήριο χρειάζεται να συνεργαστούν άψογα για να γίνει το ζητούμενο; Έχετε ακόμη προσέξει ότι υπάρχουν και άλλοι έξω, στην αποβάθρα που συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή τη διαδικασία; Άξιο θαυμασμού και απορίας για όποιον δεν γνωρίζει τη διαδικασία. Γι αυτούς που γνωρίζουν όμως είναι απλά μια διαδικασία. Κάτι που κατέχουν πλήρως και ολοκληρωτικά, έχουν κάνει και θα κάνουν πάρα πολλές φορές ακόμη στη ζωή τους. Είναι η ίδια η ζωή τους.

Κάπως έτσι γίνονται και οι αλλαγές στη ζωή μας. Στην αρχή φαντάζουν δύσκολες μόλις όμως εξοικειωθούμε με τη διαδικασία τα πράγματα είναι ευκολότερα. Αρκεί να έχουμε κάποια στοιχεία και να ενημερώσουμε έμμεσα ή άμεσα όλους όσους τους αφορούν.

«Η εμπειρία αυτή θα μας αφήσει τη Κυριακή μεταμορφωμένους και πλήρως κατατοπισμένους, έχοντας ξεκαθαρίσει μέσα μας και γύρω μας τη νέα κατεύθυνση της ζωής μας (πλοίο), γνωρίζοντας πλέον τη διαδικασία και έχοντας όλες τις πληροφορίες από τον νου (καπετάνιος), τον πλοιοκτήτη (Ανώτερος Εαυτός), και πληροφορημένους τους μηχανικούς και το πλήρωμα (συναισθήματα)» λέει η Ερατώ Χατζημιχαλάκη.

Ημερομηνίες: 8-10 Φεβρουαρίου 2013

Εισηγήτρια- Facilitator: Ερατώ Χατζημιχαλάκη – Οικογενειακή Σύμβουλος

(Accredited facilitator από το Findhorn Foundation. Περισσότερα στοιχεία για την εισηγήτρια, το Transformation Game και μαρτυρίες παικτών, στην ιστοσελίδα www.allazo.gr)

Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9330908/6945868601 και elpizo@allazo.gr