Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

Οι Περιβαλλοντικές Ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου καλούν τους μαθητές και τις μαθήτριες (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ) να συμμετάσχουν στο 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά «Μιχάλης Παπαδάκης» και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά.
Στο εξωτερικό, κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή / διαγωνιζόμενου, που θα τη συνοδεύει, πρέπει να αναγράφονται τα αρχικά του ονόματος του κατασκευαστή και η ημερομηνία κατασκευής.
Η τελετή λήξης του Διαγωνισμού και η έκθεση των μαθητικών έργων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον Αττικής.
Οι φωλιές μετά το τέλος του διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά οι καταλληλότερες απ’ αυτές θα τοποθετηθούν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και στο Πάρκο «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου και την Ορνιθολογική Εταιρεία.
Σε όλους τους συμμετέχοντες απονέμονται τιμητικοί έπαινοι και στα έργα που θα διακριθούν αναμνηστικά δώρα.

Info
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 16 Νοεμβρίου και οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου (Ταϋγέτου & Πασσώβ 8, Τ.Κ. 111 41, Γαλάτσι – Τηλ.: 210 2288340, 210 2288341, fax: 210 2288340, e mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr).