«ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» στο Athens Metro Mall (15-19/10)

To Athens Metro Mall, πραγματοποιεί για πρώτη φορά την εβδομάδα «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», από τις 15 έως τις 19 Οκτωβρίου 2012, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμάζονται σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις.

Στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, του Εμπορίου και της Βιομηχανίας πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους.

Κάθε ημέρα από τις 16 Οκτωβρίου (12:00-18:00) θα παρευρίσκονται εταιρείες στον άνετα διαμορφωμένο χώρο (στο επίπεδο 0 του Εμπορικού Κέντρου), παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Επίσης, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί ειδικό σεμινάριο καριέρας από τον κ. Μύρωνα Κατικαρίδη (Πρόεδρος Ινστιτούτου Μελετών Οργάνωσης και Ανάπτυξης), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ορθή συγγραφή ενός βιογραφικού και συμβουλές που κάνουν μία επαγγελματική συνέντευξη πιο αποτελεσματική.

Δήλωση Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τις συνεντεύξεις τους στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», από τις 9 Οκτωβρίου 2012, για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.athensmetromall.gr.