Αρχική Διάφορα Παράσταση κουκλοθεάτρου: Το δάσος που το 'σκασε (17/6)

Παράσταση κουκλοθεάτρου: Το δάσος που το 'σκασε (17/6)

Τo Μύλος Art cafe σε συνεργασία με την Μπέσσυ Χαϊκάλη και το «ΧΑΡΤΙΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» μάς προσκαλεί στην παιδική παράσταση κουκλοθέατρου που θα γίνει στο χώρο του art café,
την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011, ώρα 7.3 0μ.μ.

Λίγα λόγια για το έργο

Το δάσος που το 'σκασε
Ο δήμαρχος της Θορυβούπολης έχει μεγάλα σχέδια για το δάσος που βρίσκεται στην άκρη της πόλης! Θα κόψει όλα τα δέντρα και θα χτίσει ξενοδοχεία, θα φυλακίσει όλα τα ζώα και
τα παιδιά θα πληρώνουν εισιτήριο για να τα δουν…Συναγερμός ηχεί και μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο δάσος, όλοι φεύγουν τρέχοντας!
Έτσι μια φορά κι έναν καιρό δεν ήτανε κανένας, γιατί είχαν φύγει όλοι... Δηλαδή, σχεδόν όλοι... Τα δέντρα λοιπόν,αποφασίζουν να πάνε στο γραφείο του δημάρχου και να διαμαρτυρηθούν!
Και σ’ αυτό τους βοηθά η μαγική αστερόσκονη της μικρής νεραΐδας Ονειράνθης... Την παράσταση ακολουθεί δημιουργική απασχόληση/εικαστικά.

Συγγραφέας: Βεατρίκη Κάτζολα –Σαμπατάκου εκδ. ΜΙΝΩΑΣ
Σενάριο-Σκηνοθεσία-Κατασκευές: Μπέσσυ Χαϊκάλη

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Απαραίτητη η κράτηση θέσης (τηλ: 22990 24711 & 22990 24722)

Μύλος Art cafe
Oδός Εθνικής Αντιστάσεως,
Πλατεία Περ. Εμπειρίκου
Μαρκόπουλο, Μεσόγεια Αττικής
Τηλ: 22990 24711 & 22990 24722


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.