Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση χορού "In The Process of…" (16/4)

Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση χορού "In The Process of…" (16/4)

Το infokids σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση χορού "In The Process of…" από την Ομάδα Χορού Ζωή Δημητρίου το Σάββατο 16 Απριλίου στις 21:00 μμ.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το βραβευμένο έργο, με Bonnie Bird Choreography Fund Award, In The Process of… της χορογράφου Ζωής Δημητρίου είναι ένα επιδέξια χορογραφημένο ντουέτο όπου ένας άνδρας και μια γυναίκα διαπραγματεύονται μια σειρά καταλήξεων μιας σχέσης αντί να ερμηνεύουν μια ιστορία που να οδηγεί σε ένα αναπόφευκτο φινάλε. Η χορογράφος παίζει με το αρχετυπικό μοτίβο της δοκιμασίας, που κρύβεται πίσω από τους πιο γνωστούς μύθους, και στήνει ένα παιχνίδι για δύο, δημιουργώντας σύντομα ιντερμέδια για μια ιστορία που δεν θα ειπωθεί ποτέ. Εξήντα ξύλινα στεφάνια ρυθμικής παρεμβαίνουν στη δράση άλλοτε βοηθώντας, άλλοτε δυσχεραίνοντας τη σχέση του ζευγαριού και άλλοτε αποτελώντας τους μοναδικούς πρωταγωνιστές της σκηνικής δράσης. Εξετάζοντας την σύνθεση ως εν δυνάμει διαδικασία, η Δημητρίου κάνει μια απόπειρα να συνδέσει το απολύτως λογικό με το παράλογο. Σε ένα συνεχές ελεύθερης ροής, βάζει το ανθρώπινο σώμα να αναμετρηθεί με τα αντικείμενα, τις λέξεις και τη γλώσσα, τον ήχο και το φώς.

Πού: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Λήξη Παραστάσεων: Σάββατο 16 Απριλίου, στις 21:00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 14.30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον 1 τυχερό.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 1 νικητής θα κερδίσει 1 διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 11 Απριλίου έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 2.30 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον 1 τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η πρόσκληση που θα κερδίσει ο νικητής ισχύει μόνο για την παράσταση του Σαββάτου 16 Απριλίου 2011 και ώρα 21:00.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 382 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Το νούμερο που μας έστειλε η αναγνώστρια Μαρία Καρά είναι το 22, αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, το νούμερο αυτό αντιστοιχεί στον τυχερό Γιάννη Βελεντζά, που θα απολαύσει την παράσταση.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.