Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ήρθε το 1ο παραμύθι αποκλειστικά για iPad

Ήρθε το 1ο παραμύθι αποκλειστικά για iPad

Η συνεργασία της Αργυρώ Μαργαρίτη Σαρακηνού με τον Βασίλη Σαρακηνό είχε ώς αποτέλεσμα να δημιουργηθεί “Το Ανείπωτο Παραμύθι” το οποίο αποτελεί ένα ελληνικό interactive παραμύθι αποκλειστικά για το iPad.

Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, γεμίζει τον αναγνώστη μυρωδιές, του γαργαλάει τη γλώσσα με χρυσόμελο και λουλουδοχυμούς και τον ταξιδεύει στα μονοπάτια της ζωγραφιάς μέσα στο δάσος.

Ευφάνταστοι ήρωες και παραμυθάδες που περιμένουν το Μεγάλο Πανηγύρι για να φτάσουν στη χώρα των παραμυθιών, να μάθουν καινούργιες ιστορίες που θα μαγέψουν.

Κι όλα αυτά μαζί με μυστήριο και αγωνία αφού κάποιος προσπαθεί να ξεγελάσει για να σβηστούν μια για πάντα τα παραμύθια.

Το παραμύθι αυτό είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή στην κατηγορία του iTunes, New & Noteworthy των βιβλίων για το ελληνικό app store και σίγουρα δείχνει το δρόμο σε πολλούς ακόμα συγγραφείς για να κυκλοφορήσουν τα βιβλία τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

Η τιμή του βιβλίου είναι: 4,99€
Περισσότερες πληροφορίες: στο THEiPad.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.