Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Παρουσίαση - Διάλεξη για τον φωτογράφο Josef Kοudelka στο Φεστιβάλ Δάφνης -Υμηττού(18/9)

Παρουσίαση - Διάλεξη για τον φωτογράφο Josef Kοudelka στο Φεστιβάλ Δάφνης -Υμηττού(18/9)

Το φετινό φεστιβάλ Δάφνης- Υμηττού ξεκίνησε και μας επιφυλάσσει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις καθώς περιλαμβάνει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που καλύπτει όλο το φάσμα ενδιαφερόντων. Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ θα δοθεί διάλεξη και παρουσίαση του έργου του σπουδαίου φωτογράφου Josef Kοudelka από τον υπεύθυνο του εργαστηρίου φωτογραφίας του δήμου Γιάννη Γαλανόπουλο. Οι λάτρεις της φωτογραφίας και οι επαγγελματίες του είδους δεν θα πρέπει να χάσουν την εν λόγω παρουσίαση καθώς θα γνωρίσουν μέσα από αφηγήσεις και φωτογραφίες την εργογραφία ενός μοναδικού καλλιτέχνη στο είδος του. Οι φωτογραφίες του, που δημοσιεύτηκαν ανώνυμα στην εφημερίδα Sunday Times του Λονδίνου με το ψευδώνυμο P.P. (Prague Photographer) έγιναν τα δραματικά σύμβολα της «Άνοιξης της Πράγας» (1968) που πνίγηκε στο αίμα. Το 1969 ο ανώνυμος Τσέχος φωτογράφος βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο Robert Capa

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μουσείο Μπουζιάνη
Γ.Μπουζιάνη 27-31, Δάφνη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.