Παρουσίαση Ημερολογίου «Allou! Fun Park – η χώρα των θαυμάτων» και Special live με το Νίνο! (19/1)

Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του έρχεται ξανά κοντά στα παιδιά με ανάγκη μέσα από το «μαγικό» ημερολόγιο «Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων», έσοδα του οποίου διατίθενται στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η επίσημη παρουσίαση του ημερολογίου θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 18:00 στο Allou! Fun Park. Σε ειδικό χώρο θα υπάρχει έκθεση των φωτογραφιών ενώ παράλληλα οι συντελεστές του ημερολογίου θα υπογράφουν αντίτυπα. Η Ράνια Τραγόμαλλου και ο Βασίλης Λιάτσος θα παρουσιάσουν την εκδήλωση στην οποία θα εμφανιστεί ο Νίνο και θα συνομιλήσουν με τους προσκεκλημένους μέσα από τον Dromos 89,8 FM που θα εκπέμπει live από το πάρκο. Οι φίλοι του Allou! θα έχουν την ευκαιρία ν’ ακούσουν και την επιτυχία του Νίνο «Κοινός παρονομαστής».

Το ημερολόγιο είναι ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Allou! Fun Park και δημιουργήθηκε από το γνωστό φωτογράφο μόδας Γιώργο Μεστούση με ξεναγούς διάσημους φίλους του, που ανταποκρίθηκαν με αγάπη και αφιλοκερδώς σε αυτό το κάλεσμα. Στις σελίδες του ποζάρουν (με αλφαβητικά σειρά) οι Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Καβογιάννη, Ορέστης Καρνέζης, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Λιανός, Νίνο, Ελένη Πετρουλάκη, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Κατερίνα Τσάβαλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κώστας Χανιώτης, Μαριέτα Χρουσαλά. Οι φωτογραφίες του Γιώργου Μεστούση με τους διάσημους φίλους του Allou! Fun Park να πρωταγωνιστούν σε ονειρικά τοπία και έμπνευση πάντα το πάρκο, παίζουν με τα όρια του ρεαλισμού και της φαντασίας.

Το ημερολόγιο “Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων» διατίθεται προς πώληση στο Allou! και στο Kidom στην τιμή των 2€.

Παρουσίαση Ημερολογίου «Allou! Fun Park – η χώρα των θαυμάτων»
Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 18:00
Special live με το Νίνο!
Live radio event 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm

Τα έσοδα των πωλήσεων του ημερολογίου διατίθενται στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»