Αρχική Διάφορα Πασχαλινές δραστηριότητες στο Φτερό (9-20/4)

Πασχαλινές δραστηριότητες στο Φτερό (9-20/4)

Το Εργαστήριο Φτερό για τις ημέρες των πασχαλινών σχολικών διακοπών 9-12 και 17-20 Απριλίου έχει οργανώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά 4-12 ετών. Με έμπνευση από τη φύση, την παράδοση, την τέχνη αλλά και την οικιακή οικονομία το πρόγραμμα για τις ημέρες του Πάσχα θα δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά πρωινά και να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες μαζί με παλιούς και καινούργιους φίλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων διαμορφώενται ως εξής:

Μ. Τρίτη 10/4

«Η μουσική και κίνηση του νερού»
Εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού & δημιουργικής κίνησης | Αυτοσχέδια μουσικά όργανα γεμάτα νερό........Παίζετε μουσική στην αυλή

Μ. Τετάρτη 11/4

«Με τα δυό χεράκια...»
Ζυμώνετε νόστιμο γεμιστό ψωμί και φτιάχνετε νηστίσιμα μεζεδάκια. Ώρα για κηπουρική!!! Φυτεύετε τα πρώτα σας λαχανικά/ μυρωδικά

Μ. Πέμπτη 12/4

«Δείτε την Άνοιξη με άλλο μάτι ...»
Απίθανες ΤrashART δημιουργίες με ανακυκλώσιμα υλικά | Πασχαλιάτικο παιχνίδι θησαυρού με πολλές δοκιμασίες και εκπλήξεις!!

Tο εργαστήριο θα παραμείνει ανοικτό με πρωινό πρόγραμμα (8:30 - 3:30) για τις παρακάτω ημέρες. Θα υπάρχει διάλειμμα για φαγητό και χρόνος για ελεύθερο παιχνίδι.
Κράτηση απαραίτητη για όλα τα εργαστήρια στο 210 9247182

Φτερό,
Μ. Μουσούρου 7, Μετς


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.