Πασχαλινό Camp στην Πάρνηθα

Το καθιερωμένο πλέον Πασχαλινό Camp των Πολιτιστικών & Αθλητικών Προγραμμάτων Παι-Ζω διοργανώνεται και φέτος, από τις 9-11 Απριλίου, στο Καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ξεφύγουν από την ρουτίνα της μεγαλούπολης.

Τα παιδιά μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων που θα έρθουν σε επαφή, θα διασκεδάσουν, θα αθληθούν, θα ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά και θα ξεφύγουν κυρίως από τον συμβατικό τρόπο ψυχαγωγίας τους.

Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε παιδιά & εφήβους από 7-16 ετών, περιλαμβάνει: Πεζοπορία, Καταρρίχηση, Flying Fox, Τοξοβολία, Παιχνίδια Προσανατολισμού-Συνεργασίας-Εμπιστοσύνης-Χαμένου Θησαυρού, Προβολή ταινιών, Μαθήματα διαβίωσης στην φύση, Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, Παρατήρηση Πανίδας & Χλωρίδας.

Στις εγκαταστάσεις του Καταφυγίου παρέχεται στα παιδιά διατροφή 5 γευμάτων (Πρωινό-Δεκατιανό-Γεύμα-Απογευματινό-Βραδινό) καθημερινά και διαμονή σε πλήρως θερμαινόμενους χώρους. Το προσωπικό που στελεχώνει την διοργάνωση αποτελείται από εκπαιδευτικούς (Καθ. Φυσικής Αγωγής- παιδαγωγούς ) ειδικευμένους στο γνωστικό τους αντικείμενο και από Ιατρικό προσωπικό (Γιατρός σε 24ωρη βάση).

Κόστος: 119 Ευρώ -35% Έκπτωση (από 185 Ευρώ) – Περιορισμένες Θέσεις

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 2 Απριλίου
Επικοινωνία στα Τηλ. 211-8000005, 6948572508