Αρχική Famous Parents Πατέρας για δεύτερη φορά ο Αλέξης Τσίπρας!

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Αλέξης Τσίπρας!

Μπορεί αυτή την περίοδο οι εκλογές να μονοπωλούν τη σκέψη του, όμως ένα πολύ ευτυχές γεγονός στο οικογενειακό του περιβάλλον, δίνει φτερά στα πόδια και την ψυχή του Αλέξη.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα περιμένουν σύντομα το νέο μέλος της οικογένειας καθώς η σύντροφος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ είναι και πάλι έγκυος και μάλιστα στον 7 μήνα, περιμένοντας αγοράκι! Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 1987, όταν ακόμη και οι δύο ήταν μαθητές στο λύκειο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η ευτυχία τους θα… διπλασιαστεί με ένα δεύτερο παιδί και, εξάλλου, θα έχει και ένα αδερφάκι ο μικρός Παύλος, ο οποίος μάλιστα κλείνει σε λίγες ημέρες τα 2 του έτη!

Οι κοντινοί άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα μιλούν για την αστείρευτη ενέργειά του καθώς δίνει με όλη του την ψυχή την προεκλογική μάχη, ενώ φροντίζει όσο είναι δυνατό αυτή την περίοδο να μη λείψει από το πλευρό της συντρόφου του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.