Αρχική InfoTeens Νέα Πατρινό Καρναβάλι 2012: Ξεκίνησε ο 6ος Διαδικτυακός Κρυμμένος Θυσαυρός

Πατρινό Καρναβάλι 2012: Ξεκίνησε ο 6ος Διαδικτυακός Κρυμμένος Θυσαυρός

Στην έκτη του χρονιά εισέρχεται φέτος το επιτυχημένο Παιχνίδι Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις στους φίλους του μέσω του διαδικτύου. Το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού χαρακτηρίζεται από τα ψυχαγωγικά και ανατρεπτικά χαρακτηριστικά του κλασικού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, είναι ωστόσο προσαρμοσμένο στις διαδικτυακές απαιτήσεις και δίνει τη δυνατότητα της χαράς της συμμετοχής και της περιπλάνησης στη συναρπαστική γοητεία του Πατρινού Καρναβαλιού σε όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν την Πάτρα την καρναβαλική περίοδο.
Το 6ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού ξεκίνησε ήδη από την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 και θα τελειώσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00.
Θέμα του φέτος είναι «Ο Γύρος του Κόσμου των Πέντε». Το παιχνίδι θα έχει πέντε φάσεις ερωτήσεων και παιχνιδιών με τα ακόλουθα ονόματα: «Daizy Duck», «Peter Brook», «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», «Julia Child» και «Astor Piazzolla».

Η πρώτη φάση θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη του παιχνιδιού και οι υπόλοιπες θα ενεργοποιούνται κάθε Κυριακή στις 00.01.

Οι απαντήσεις είναι πολλαπλής επιλογής. Το παιχνίδι είναι στη φιλοσοφία του Facebook, κάτι που βοηθά πολύ τους συμμετέχοντες, αφού οι παίκτες μπορούν να μιλάνε μεταξύ τους -υπάρχει chat- και να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και η απονομή θα γίνει τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Κρυμμένου Θησαυρού.

Η πρόσβαση στο παιχνίδι γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.