Αρχική Infokids Αποδράσεις Πεζοπορία και προσανατολισμός στον Υμηττό στις 28/4

Πεζοπορία και προσανατολισμός στον Υμηττό στις 28/4

Πεζοπορία και μαθήματα προσαντολισμού διοργανώνει την επόμενη Κυριακή, 28 Απριλίου, στον Υμηττό η Πύρνα.

Η εκδρομή ξεκινά από τη μονή Καισαριανής, και από το μονοπάτι, όπου ανάμεσα από αγριόχορτα, φυτρώνουν μαργαρίτες, ανεμώνες, παπαρούνες και αγριολούλουδα. Στη διαδρομή οι συμμετέχοντες συναντούν πλατάνια, λεύκες, άγριες ακακίες και άλλα φυλλοβόλα δέντρα. Από τα ψηλότερα σημεία της διαδρομής φαίνεται η πανεπιστημιούπολη και ολόκληρη η Αθήνα, ενώ περνάμε από την, ξερή πλέον, κοίτη του Ηριδανού ποταμού.

Έπειτα από περίπου 45 λεπτά πεζοπορίας προβλέπεται στάση στο αναψυκτήριο του Δήμου Καισαριανής, στη θέση Καλοπούλα. Εκεί τα παιδιά θα ξεκουραστούν αλλά και θα μάθουν τις βασικές αρχές χρήσης της πυξίδας και του χάρτη, μέσα από ένα παιχνίδι προσανατολισμού.

Η πεζοπορία διαρκεί από τις 10.30 έως τη 1 το μεσημέρι.
(ΠΦ2)

Το κόστος συμμετοχής ανά παιδί είναι 16€, και επιπλέον 8€/ το κόστος μεταφοράς με mini bus.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ξεχωριστών δραστηριοτήτων για γονείς. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Πύρνα (210 62 30 913)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.