Πεζοπορική εκδρομή στην Πάρνηθα το Σ/Κ (3 ,4/3)

Ο χειμωνιάτικος καιρός καλά κρατεί, αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Αντιθέτως μας αναζωογονεί και μας κρατά σε εγρήγορση. Αφουγκραζόμαστε βέβαια και κάπου μακριά αυτή την πλανεύτρα την άνοιξη, που μας παίζει παιχνίδια, αλλά όπου να ‘ναι θα φανεί και με την πρώτη ευκαιρία ξεκινάμε εκδρομή στο βουνό. Πεζοπορική εκδρομή, παρακαλώ, για να ρουφήξουμε το δροσερό αγέρι που έρχεται μέσα από τα έλατα, να πάρουμε βαθιές ανάσες, να ανοίξουν τα στήθη, οι αισθήσεις, το πνεύμα.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για πεζοπορία στην Πάρνηθα, δοθείσης της ευκαιρίας, και αναχωρούμε με mini bus από το μετρό σταθμός Μεταξουργείο (έξω από την Εμπορική Τράπεζα) στις 9:30 π.μ. Άφιξη στην Πάρνηθα στις 10:30.
Στη συνέχεια ξεκινάμε με έμπειρους συνοδούς την πεζοπορία μας στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια του Δρυμού όπου ζει το μοναδικό κόκκινο ελάφι. Στάση για ξεκούραση σε πηγή και σημεία με απεριόριστη θέα και επιστροφή στο καταφύγιο Μπάφι για σπιτικό φαγητό ή καφέ.
Τι να έχετε μαζί σας: άνετα ρούχα και παπούτσια για περπάτημα, αδιάβροχο μπουφάν, μία δεύτερη αλλαξιά σε περίπτωση που ιδρώσετε, παγούρι ή μπουκάλι με νερό, καπέλο ή σκούφο,σνακ, φωτογραφική μηχανή (προαιρετικά).


Τιμή: 15€ το άτομο (30% έκπτωση για συμμετοχές παιδιών)

Περιλαμβάνονται:
•μεταφορά μέχρι 8 άτομα από και προς την Αθήνα με mini bus
•πεζοπορία και ξενάγηση στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας
• έμπειρος συνοδός – ξεναγός της Trekking Hellas Πάρνηθας

Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι και και δύο ημέρες πριν και μόνο με κράτηση στο τηλ. 210 3310323 και στο parnitha@trekking.gr
Οι πεζοπορικές εκδρομές στην Πάρνηθα διοργανώνονται κάθε πρώτο & τρίτο Σαββατοκύριακο του μήνα με μεταφορά.