Πειρατές σε 3D στους κινηματογράφους

Μια αλμυρή περιπέτεια, ένα ξεκαρδιστικό έπος, μια εμπνευσμένη ταινία με εξωτικές χάρες, ένας, ευγενικά μιλώντας, ανεπαρκής και αθεράπευτα αισιόδοξος Πειρατής Καπετάνιος που έχει στο πλευρό του το πιο απροσάρμοστο πλήρωμα όλων των εποχών και στον ώμο του ένα παπαγάλο που θα γραφτεί στην ιστορία της ορνιθολογίας και της παγκόσμιας πειρατείας. Ετοιμαστείτε για την νέα ευφάνταστη παραγωγή της Aardman (Chicken Run, Wallace and Gromit, Arthur Christmas) σε συνεργασία με την Sony Pictures Animation, μια θαλασσοδαρμένη ιστορία με αξέχαστες ατάκες για όλους αυτούς που ό,τι και να συμβεί όχι μόνο δεν χάνουν την πίστη τους, αλλά ρουφάνε καθεμία σταγόνα περιπέτειας!

Λίγα λόγια για την ταινία

Στους «Πειρατές» επιβιβαζόμαστε σε ένα ετοιμόρροπο καράβι με επικεφαλής έναν όχι ακριβώς πετυχημένο Πειρατή Καπετάνιο με πλούσια γενειάδα. Με ένα κουρελιάρικο πλήρωμα στην υπηρεσία του και φαινομενικά ανήξερος για τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει, ο Πειρατής Καπετάνιος έχει ένα όνειρο: Να νικήσει τον Μαύρο Μπέλαμι και την Κάτλας Λιζ στην κούρσα για το βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς. Είναι μια αναζήτηση που παρασύρει τους ήρωες από τις ακτές της εξωτικής Ματωμένης Νήσου μέχρι τους ομιχλώδεις δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου. Κάπου στη διαδρομή πολεμάνε με μια διαβολική βασίλισσα, ενώ συνεργάζονται με έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό επιστήμονα, χωρίς ποτέ να χάσουν το στόχο τους: Την περιπέτεια!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: PETER LORD

Σενάριο: GIDEON DEFOE

Μετάφραση: ΛΕΝΑ ΜΑΡΑΒΕΑ

Σκηνοθεσία / Προσαρμογή στα ελληνικά :ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ

Ακούγονται οι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΤΥ ΛΑΜΠΟΥ, ΤΖΙΜΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

STUDIO ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ: POWER MUSIC PRODUCTIONS

Δείτε το τρέιλερ