Αρχική InfoDad "Πειρατεία στον Ωκεανό": Μια ενδιαφέρουσα ταινία που δεν πρέπει να χάσετε

"Πειρατεία στον Ωκεανό": Μια ενδιαφέρουσα ταινία που δεν πρέπει να χάσετε

piracy_620Η ταινία "Πειρατεία στον Ωκεανό" που προβάλλεται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες, αγγίζει το ζήτημα της σύγχρονης πειρατείας, όχι για να καπηλευτεί την επικαιρότητα, αλλά για να σχολιάσει με λιτό και ευθύβολο τρόπο την αξία της ανθρώπινης ζωής.

images

Η υπόθεση της ταινίας:

Ένας δανός μάγειρας που ταξιδεύει σε πλοίο ανοιχτά του Ινδικού Ωκεανού, ανυπομονεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, πιθανότητα που απομακρύνεται, όταν μία ομάδα Σομαλών πειρατών καταλαμβάνει το πλοίο απαιτώντας λύτρα από τη ναυτιλιακή εταιρεία στην Κοπεγχάγη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος τις διαβουλεύσεις με τους πειρατές, αγνοώντας τις συμβουλές του επαγγελματία διαπραγματευτή. Έτσι, ξεκινά ένα συναρπαστικό θρίλερ, σε δύο διαφορετικές, αλληλοεξαρτώμενες γωνίες του πλανήτη. Από τη μία το ανήμπορο, φυλακισμένο στο αμπάρι πλήρωμα του πλοίου περιμένει βοήθεια, κι από την άλλη οι εκπρόσωποι της εταιρείας, μέσα από τα πολυτελή γραφεία τους, προσπαθούν να μειώσουν τα λύτρα κερδίζοντας χρόνο κα παρατείνοντας την αγωνία του πληρώματος.

Παραγωγή: Δανεζική Σκηνοθεσία: Τομπίας Λίντχολμ

Πρωταγωνιστούν: Πίλου Εσμπεκ, Σόρεν Μέλινγκ, Νταρ Σέιλιμ, Ρόλαντ Μίλερ

Διανομή: Feelgood Entertainment


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.