Περίεργο αλλά αληθινό: Ο Άστον Κούτσερ στην Αθήνα

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο το βράδυ της Πέμπτης, 29 Δεκεμβρίου, διασκέδασε στο club restaurant Villa Mercedes, όπου έπαιξε μουσική η Ναταλία Γερμανού ο Άστον Κούτσερ.

Η γνωστή παρουσιάστρια και dj, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter, έκανε τις κρίσεις της για τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα έγραψε στα tweets της: «Μια απλή καθημερινή βραδιά στο villa mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φωτό δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάνε», ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Πολλές απορίες μαζεμένες για τον Kutcher. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα, σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ’ έξω. Ρεπορτάζ όβερ!». Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού απαντώντας σε μήνυμα ενός follower της, αποκάλυψε: «Μας σύστησε η Ελληνοαμερικανίδα φίλη του, ανταλλάξαμε χειραψία, nice to meet you, γεια σας!».

H βραδιά για τον 33χρονο σταρ του Χόλιγουντ συνεχίστηκε στο Posidonio, όπου μαζί με την παρέα του γνώρισε τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης, με τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άστον Κούτσερ έκανε τις Χριστουγεννιάτικες του διακοπές στην Ιταλία, ενώ ανάμεσα στα μέλη της παρέας του βρέθηκε και μια κοπέλα που τα ξένα Μέσα ήδη του χρεώνουν ως νέα σύντροφο- εκείνος όμως το διέψευσε κατηγορηματικά μέσω των συνεργατών του.