Περιμένοντας το Μωρό: Η εγκυμοσύνη σας μήνα προς μήνα

Το Περιμένοντας το μωρό θα σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, από τη σύλληψη μέχρι τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του μωρού σας.

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη του εμβρύου, την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σας, τον τοκετό. Σαφή, συγκεκριμένα και χρήσιμα στοιχεία σχετικά με την υγεία, τη φόρμα σας, την ομορφιά σας, τα συναισθήματά σας. Πολλές πληροφορίες για θέματα πρακτικά, για την οργάνωση της καθημερινότητάς σας, για τη φροντίδα του μωρού σας αμέσως μετά τη γέννησή του.

Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο αυτό με δύο τρόπους: είτε χρονολογικά, καθώς είναι χωρισμένο σε κεφάλαια που αντιστοιχούν στους μήνες της εγκυμοσύνης σας, είτε θεματικά, με τη βοήθεια του θεματικού ευρετηρίου ή του λεπτομερούς ευρετηρίου που περιλαμβάνει.

Ένας πλήρης οδηγός για να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας και να προετοιμάσετε με τον καλύτερο τρόπο τον ερχομό του μωρού σας.

Η Κριστίν Σιλτ είναι δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα μητρότητας και βρεφικής ηλικίας. Έχει γράψει αρκετά βιβλία, πολύ δημοφιλή, σχετικά με τα θέματα αυτά. Είναι και η ίδια μητέρα.

Ο δρ. Ρενέ Φριντμάν είναι μαιευτήρας γυναικολόγος, επικεφαλής της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου Antoine-Béclère του Clamart. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων και αναγνωρισμένος για τις μελέτες του σχετικά με τη θεραπεία της στειρότητας, ενώ είναι ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς σε θέματα τεκνοποίησης με ιατρική υποστήριξη.  

Εκδόσεις: Κέδρος

Συγγραφείς: Christine Schilte, Pr René Frydman

Μετάφραση: Βίκυ Σαρμπετάι

Μελέτη, ISBN: 9789600434354,

σελ. 544,

τιμή: 35€,

Απρίλιος 2010