Αρχική InfoMommy Συμβουλές Περπατάς; Τρως λιγότερη σοκολάτα

Περπατάς; Τρως λιγότερη σοκολάτα

Μικρότερη έως και κατά 50% επιθυμία για κατανάλωση σοκολάτας εμφανίζουν όσοι περπατούν έστω και 15 λεπτά την ημέρα. Αυτό υποστηρίζει έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Exeter στην Μ.Βρετανία.

Σύμφωνα με την έρευνα οι εργαζόμενοι που περπατάνε μπορούν να φάνε 50% λιγότερη σοκολάτα απ'ό,τι συνήθως ακόμα και όταν το στρες στη δουλειά έχει ανέβει στα ύψη. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι η άσκηση μας δίνει ενέργεια και μας βοηθά στο να αποβάλλουμε την όποια φόρτιση, όπως ακριβώς και η σοκολάτα, οπότε μειώνει και την ανάγκη μας για σοκολατένιες λιχουδιές.

Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσουν στο γραφείο να σας βάλουν στον γλυκό πειρασμό, σηκωθείτε και κάντε μια μικρή βόλτα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.