Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο!

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο!

"Κάθε παιδί έχει το δικαίωμα σε μια ζωή ασφαλή και αξιοπρεπή, δίχως βία και εκφοβισμό κανενός είδους. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση υπογραφών ψηφιακά και να αναλάβει προσωπικά ο καθένας και η καθεμία την ευθύνη που του αναλογεί."

Υπογράψτε ψηφιακά τώρα και γίνετε ενεργοί συμμέτοχοι στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τον εκφοβισμό, σε όλες του τις εκφάνσεις για να πηγαίνουν όλα τα παιδιά στο σχολείο χωρίς φόβο!

http://www.gopetition.com/petitions/%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CF%89-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF/sign.html


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.