Πλούσια μαλλιά χάρη στις εξειδικευμένες λύσεις Dercos

Φθινόπωρο, και η εποχή αυτή δοκιμάζει ιδιαίτερα τα μαλλιά μας. Όλες γνωρίζουμε ότι η σωστή φροντίδα των μαλλιών μας παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην τέλεια εικόνα τους. Για το λόγο αυτό, σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές, που στοχεύουν εξειδικευμένα στην κάλυψη κάθε συγκεκριμένης ανάγκης. Μέρος της καλής υγείας τους είναι ο όγκος και η καλή υφή τους. Αναζητήστε σήμερα στο φαρμακείο την ιδανική λύση Dercos που ταιριάζει στη δική σας ανάγκη. Η Vichy σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις περιποίησης για το τριχωτό της κεφαλής σε μοναδικές προνομιακές τιμές.

Με τις αγωγές Dercos κατά της τριχόπτωσης, που θα βρείτε στο φαρμακείο, έχετε ΔΩΡΟ το Δυναμωτικό σαμπουάν 100ml.

Πιο αναλυτικά, στο πακέτο περιλαμβάνεται: Αγωγή για την επίμονη τριχόπτωση, Αμπούλες Αminexil SP94 για τον άνδρα και τη γυναίκα, με ΔΩΡΟ Δυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης 100ml, τιμή 49,30

Το μοναδικό συστατικό Aminexil προσφέρει εξειδίκευση στην αγωγή κατά της τριχόπτωσης.

Έρευνα. Κλινική μελέτη που έγινε σε 130 άτομα έδειξε ότι η αγωγή Aminexil SP94™ διατηρεί τις τρίχες σε φάση αναγέννησης (ανάπτυξης), συγκριτικά με placebo.
Παράλληλα, τυφλή μελέτη σε 97 γυναίκες έδειξε επιβράδυνση της τριχόπτωσης για το 84% των γυναικών, 2 εβδομάδες μετά την έναρξη της αγωγής.

Κι ακόμη
To Dercos έχει δυναμική παρουσία στο internet:
 Μπείτε στο Youtube/user/dercosgr και δείτε videos για τα προϊόντα Dercos και τη χρήση τους

 Κάντε μια εξατομικευμένη αξιολόγηση του τριχωτού σας στο vichyconsult.com/dercos και βρείτε την κατάλληλη αγωγή που ταιριάζει στα μαλλιά σας.