Πλούσιες παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου (18/2)

Δύο ευφάνταστες αποκριάτικες εκδηλώσεις για χαρούμενα παιδιά, διοργανώνουν αυτό το Σάββατο 18/2/2012, τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ! Σημειώστε, επιλέξτε και… φύγαμε!

Καταρχάς, στο Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ στο The Mall Athens, στις 12.00 η ώρα, παρουσιάζεται το έργο «Οι καλοί και οι κακοί πειρατές» του Αντώνη Παπαθεοδούλου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Εσείς ξέρετε τι γίνεται όταν τα καράβια των καλών και των κακών πειρατών συναντιούνται στο πέλαγο; Μια υπέροχη παιδική εκδήλωση βασισμένη στο πιο φανταστικό βιβλίο! Παιδιά, ντυθείτε πειρατές και πειρατίνες και ελάτε να παίξουμε!!!

Αλλά και στο Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ στο McArthurGlen Designer Outlet Athens, από τις 12.30μμ-2.30μμ, τα πιτσιρίκια θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν Aποκριάτικα Παιχνίδια και να κάνουν κατασκευές με τις «Μασκαρεμένες χαρτοσακούλες»!

Τι κάνουν οι χαρτοσακούλες τις Απόκριες; Μετατρέπονται σε μασκαράδες και αποκριάτικα στολίδια! Ελάτε λοιπόν για να μετατρέψουμε μαζί με μαρκαδόρους και χρωματιστά χαρτόνια γκοφρέ τις σακούλες, σε πρωτότυπες κατασκευές για να δώσουν μία πολύχρωμη αποκριάτικη νότα στον χώρο που θα διακοσμήσετε!

Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε εδώ: http://www.papasotiriou.gr