Αρχική InfoTeens Νέα Ποδηλατική ολονυχτία στο κέντρο της Αθήνας (23/7)

Ποδηλατική ολονυχτία στο κέντρο της Αθήνας (23/7)

Το Freeday μετά από τη διοργάνωση των 50 επιτυχημένων ποδηλατάδων στο κέντρο της πόλης κάθε Παρασκευή κλείνει την αυλαία της φετινής σεζόν με μια βόλτα πέρα από κάθε φαντασία, το φετινό Tour d’ Atene! Πρόκειται για το γύρο της πόλης σε μια νύχτα. 100 αστικά χιλιόμετρα περνώντας απο σχεδόν κάθε περιοχή της πόλης. Το tour d’atene δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας ή αντοχής είναι μια επικών διαστάσεων βόλτα Freeday.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μεγάλο μπουκάλι με νερό, 2 σαμπρέλες, μπαλώματα, τρόμπα και εργαλεία αλλαγής λάστιχου, να φορούν απαραιτήτως κράνος και φωτεινά ρούχα, να έχουν κάνει τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο στο ποδήλατο, να είναι ξεκούραστοι, να έχουν γευματίσει καλά πριν τη βόλτα και το σημαντικότερο να είναι ενήμεροι αναφορικά με τους κανόνες Freeday (http://www.vimeo.com/4713744 και http://www.vimeo.com/13433424).
Σε συγκεκριμενες περιοχες θα γίνουν στασεις των 20 λεπτών περίπου για ξεκούραση και ανεφοδιασμοό, αλλά για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, προτείνεται να έχετε φέρει μαζί σας από το σπίτι φαγητό και νερό.Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην οδηγήσή τους, να μην παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην περνούν την πρώτη γραμμή και να κινούνται στο μέσο της ομάδας.
Η εκκίνηση της ποδηλατικής ολονυχτίας ορίζεται αυστηρά την Παρασκευή 10 το βράδυ και η επιστροφή θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.podilates.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.