Αρχική Νέα Πολλές οι ελλείψεις στους παιδικούς σταθμούς

Πολλές οι ελλείψεις στους παιδικούς σταθμούς

 title=Χρέη… baby-sitting θα ασκούν σε λίγες μέρες οι νηπιαγωγοί και το υπόλοιπο προσωπικό των παιδικών σταθμών που μετατρέπονται σε χώρους «στάθμευσης» των παιδιών. Με το διπλασιασμό των παιδιών, που μπορούν να δεχθούν οι σταθμοί, και τη μείωση έως και 50% του αριθμού των εργαζομένων τίθεται αμφιβολία για την εύρυθμη λειτουργία τους. Στατιστικά θα αναλογούν για κάθε παιδαγωγό περίπου 55 παιδιά, από 30 το 2010!

Σύμφωνα με τους ίδιους τους εργαζομένους πρέπει επειγόντως να γίνουν νέες προσλήψεις και να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις των εποχικών. Φωνές υπάρχουν και από το βοηθητικό προσωπικό, που αναρωτιέται ποιος θα ταΐσει 55 παιδιά, όταν σήμερα χρειάζεται να εξαντλήσουν όλο το ωράριο για τα μισά απ΄αυτά!

Πάντως, οι εργαζόμενοι θέτουν το ζήτημα της κακής κτιριακής υποδομής και της έλλειψης αιθουσών για το διπλάσιο αριθμό παιδιών. Πάντως από τη μεριά της κυβέρνησης έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Πηγή: http://www.princeolivernews.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.