Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Πορτοκαλί: το χρώμα της χρονιάς

Πορτοκαλί: το χρώμα της χρονιάς

Το πορτοκαλί σαν αυτό που έχουν τα μανταρίνια αναδείχθηκε ως το χρώμα του 2012 από την αμερικανική εταιρεία χρωμάτων Pantone.

Η εταιρεία περιγράφει το χρώμα σαν “εμπνευσμένο κοκκινωπό πορτοκαλί” που μας “γεμίζει με την απαραίτητη ενέργεια για να προχωρήσουμε μπροστά”.

Δημοφιλές στους σχεδιαστές μόδας και καλλυντικών το “μανταρινί” ή για την εταιρεία "Tangerine Tango" είναι σοφιστικέ και ταυτόχρονα δραματικό και σαγηνευτικό, εξηγεί η διευθύντρια του ινστιτούτου χρωμάτων Pantone.

Βασικό χρώμα για τις ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές κολεξιόν του 2012 για αρκετούς σχεδιαστές όπως οι Tommy Hilfiger, Nanette Lepore, Elie Tahari, Adrienne Vittadini κ.ά.

Θα το δούμε επίσης και σε μακιγιάζ καθώς είναι ένα χρώμα μεν εξωτικό αλλά αρκετά φιλικό και ταιριάζει ιδιαίτερα σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια.

Charlotte Ronson

Elie Tahari

Nanette Lepore


Adrienne Vittadini

Tommy Hilfiger


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.