Αρχική Περιβάλλον Προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από τον Αρκτούρο

Προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από τον Αρκτούρο

Εκατό χιλιάδες μαθητές κάθε χρόνο ενημερώνονται από τον Aρκτούρο για την άγρια ζωή και το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας με στόχο την ευαισθητοποίηση τους και την ανάπτυξη φιλοπεριβαλλοντικής συμπεριφοράς. Η παιδαγωγική ομάδα του Αρκτούρου υλοποιεί και φέτος προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πρωτότυπες διαδραστικές παρουσιάσεις για την αρκούδα, το λύκο, τα ζώα του δάσους και τα ορεινά οικοσυστήματα, δημιουργικά εργαστήρια από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές περιλαμβάνονται στα εκπαιδευτικά προγράμματα της οργάνωσης. Για απομακρυσμένα σχολεία στα οποία δεν υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης προγράμματος μπορεί να σταλεί ενημερωτικό υλικό και παρουσιάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με τη Χαρούλα Κρομυάδου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, hkromiadou@arcturos.gr, 2310555920.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.