Φροντίδα μετά τον ήλιο

Θάλασσα, κολύμπι, παιχνίδια στην αμμουδιά, ήλιος, σώματα μαυρισμένα, που δέιχνουν όμορφα να έχουν κάθε στιγμή τη σωστή φροντίδα. Γι’ αυτό, πρέπει πάντα να διαλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα, που θα ενυδατώσουν και θα χαρίσουν υγεία στην επιδερμίδα μας.

Η NIVEA Sun έχει τη λύση για την ταλαιπωρημένη κι ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, αφού οι κοινές κρέμες δεν αρκούν για να την επαναφέρουν. Η νέα NIVEA Sun SOS Repair After Sun Lotion θα γίνει αυτό το καλοκαίρι ο καλύτερος φίλος σας, προσφέροντας στο δέρμα σας τα απαραίτητα καταπραϋντικά συστατικά, άφθονη υγρασία και δροσιά.

Πώς λειτουργεί;

Η δροσιστική, ελαφριά της σύνθεση, χάρη στην οποία απλώνεται εύκολα στην ερεθισμένη επιδερμίδα, στηρίζεται σε δύο καινοτομίες της Beiersdorf:
•Το σύμπλεγμα με licochalcone, πρόσφατη ανακάλυψη, έχει ιδιαίτερα αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από την ερυθρότητα. Η Licochalcone είναι εκχύλισμα της κινέζικης ρίζας γλυκόριζα, με σημαντικές καταπραϋντικές ιδιότητες που χαλαρώνουν την επιδερμίδα, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες άμεσα, πριν προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημιά.
•Την πατενταρισμένη τεχνολογία Hydra-IQ Technology®, η οποία είναι αποκλειστική καινοτομία της Beiersdorf και ρυθμίζει την παροχή και διανομή της υγρασίας μέχρι και τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, βοηθώντας στην ανανέωση της επιδερμίδας. Μόνο η βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα μπορεί να εκπληρώσει πλήρως τις λειτουργίες της, όπως η αντιμετώπιση των αρνητικών επιδράσεων του ήλιου και η αποκατάσταση της ζημιάς που προκαλεί ο ήλιος.